Tilbud

Emma møder skilsmissen

DKK 100,00

Tredje bind i Emma-serien. Dette er en fortælling om barnets konkrete tanker og forestillinger, der kan sættes i gang, når det hører om eller møder skilsmissen i hverdagen. Bogen rummer spørgsmål, der kan fremme samtalen med barnet.

ISBN 9788799683-12-3

Julegavetilbud

Tilbudspris 100 kr. pr. bog

Ekstra rabat 10 kr pr ekstra bestilt bog, således:

Ved køb af 1 bog er prisen 100 kr.
Ved køb af 2 bøger, ekstra rabat 20 kr – i alt 180 kr.
Ved køb af 3 bøger, ekstra rabat 30 kr – i alt 270 kr.
Ved køb af 4 bøger, ekstra rabat 40 kr – i alt 360 kr.
Ved køb af 5 bøger, ekstra rabat 50 kr – i alt 450 kr.

Tilbuddet gælder til 15. december 2021

Bestil bøgerne ved at sende en mail til post@psykologerne.info med angivelse af titel og antal, der ønskes købt. Endvidere skal gives oplysninger om bestillerens navn, adresse, hvortil bøgerne skal sendes, tlf nr og evt. EAN nr. Du vil herefter modtage bogpakken med faktura på bøgerne, samt forsendelsesomkostninger.


Beskrivelse

Emma-serien – børnebøger med fokus på følelser, relationer og sociale kompetencer
Emmabøgerne er en ny serie af bøger for børn – til oplæsning for mindre børn, samt til oplæsning og læsetræning for begynderlæsere. Indholdet rummer historier fra dagligdagen, hvor børn kan identificere sig med personen Emma i handlinger og tanker – her sættes ord på følelser, der opstår i forskellige sammenhænge.

Fra mit daglige arbejde som psykolog oplever jeg ofte, at det kan være svært for forældre at sætte ord på følelser hos sig selv og deres børn. At forstå følelser i deres natur kan øge personens positive handlingsmuligheder – alene og i sociale sammenhænge – da dette øger forståelsen af sig selv og andre. Emmabøgerne kan dermed være medvirkende til at øge barnets sociale kompetencer.

Temaerne i bøgernes indhold retter sig mod områder, som børn gennemlever og oplever i deres hverdagsliv. Eksempelvis behandles emnet at sove et andet sted, end hjemme i Emma-serien 1, Emma besøger farmor og farfar. Det kan være svært for mange børn. Og det kan være svært for mange forældre at tackle dette på en positiv måde for barnet.

I Emma-serien 2 er temaet venskab, eksempelvis det dejlige ved venskaber og det, der kan være svært – det, der kan være vigtigt at forstå og tænke på, når vi taler om venskaber.

I Emma-serien 3 er temaet skilsmisse. Her behandles temaer vedrørende det, der kan være rigtig svært, eksempelvis frygten for, at ens forældre skal skilles. Emmabøgerne hjælper til at forstå og komme videre på en god måde. Og Emmabøgerne giver en mulighed for at tale med sit barn om det, der kan være svært at sætte ord på.


Adresse
  • Forlaget Irene, v/Nora Irene Lund
  • Ansvej 37
  • 8600 Silkeborg
Kontakt på

© Forlaget Irene