Du er verdens sødeste mor

DKK 29,95

Gaven til mor. Indholdet lægger op til en kreativ proces for børn – og sammen med børn. I bøgerne ligger klistermærker med påtrykt tekst, der udtrykker følelser og oplevelser, som børn kan værdsætte i forhold til deres mor. Børnene kan sætte klistermærkerne ind på bøgernes blanke sider, og dermed indsætter de selv teksten i deres bog.

Klistermærkernes tekster kan endvidere inspirere til, at børn selv skriver, tegner eller viser anden kreativitet. Hermed får børnene mulighed og hjælp til at udtrykke egne følelser og oplevelser. Mor kan få en god oplevelse ved at modtage gaven og samtidig få info om det, der er vigtigt og betydningsfuldt i relationen mellem hende og hendes barn, set fra barnets synsvinkel.

Bogen henvender sig til børn, forældre og bedsteforældre, der kan få en god stund sammen, også når den kreative proces finder sted.

ISBN 9788799683-16-1

Kontakt/bestil bøger via nl@forlagetirene.dk – påfør titel, ISBN nr og antal.

  • I bestillingen skal angives bestillerens navn, adresse og tlf. nr.
    • Institutioner skal endvidere påføre EAN nr. og kontaktperson
  • Du vil herefter modtage bøgerne på den ønskede adresse sammen med en faktura på bøgernes pris og porto.
Kategori:

Beskrivelse

Forlaget Irene udgiver den 1.12.2017 to små bøger (15 x15 cm), som børn kan give til deres forældre i julegave, til fars eller mors dag eller på andre tidspunkter, hvor forældrene skal have en gave fra deres børn.

Bøgerne er lavet i et lille overskueligt format og har en vejledende udsalgspris i butikkerne på 29,95 kr. – en pris, alle kan have råd til.

Ideen bag bøgerne er skabt sammen med børn i alderen 4 – 10 år. Endvidere bruger jeg min baggrund som psykolog til at vægte form og indhold. Bøgerne har et flot, farverigt og indbydende ydre, som efter børnenes kreative udfoldelse bliver til omslaget på børnenes egen bog til forældrene.

Indholdet lægger op til en kreativ proces for børn – og sammen med børn. I bøgerne ligger klistermærker med påtrykt tekst, der udtrykker følelser og oplevelser, som børn kan værdsætte i forhold til deres forældre. Børnene kan sætte klistermærkerne ind på bøgernes blanke sider, og dermed indsætter børnene selv teksten i deres bog.

Klistermærkernes tekster kan endvidere inspirere til, at børn selv skriver, tegner eller viser anden kreativitet. Hermed får børnene mulighed og hjælp til at udtrykke egne følelser og oplevelser. Forældrene kan få en god oplevelse ved at modtage gaven og samtidig få info om det, der er vigtigt og betydningsfuldt i relationen mellem forældre og børn, set fra barnets synsvinkel.

Bøgerne henvender sig til børn, forældre og bedsteforældre, der kan få en god stund sammen, også når den kreative proces finder sted.